WEDSTRIJD SAV Futsal Morlanwelz - ZVK Proost Lier  1 - 3  (1-1)

DATUM 30-11-2016  21:15

DOELPUNTEN 8' Deladrière 1-0, 18' Aiyoub pen. 1-1, 25' Atssouli 1-2, 26' Aiyoub 1-3

VERSLAG De altijd moeilijke en verre verplaatsing heeft Proost Lier tot een goed einde weten te brengen. Na 8 minuten spelen kwam Morlanwelz voor het eerst in de buurt van het Lierse doel en het was meteen raak 1-0 door Deladrière. Twee minuten voor tijd kon Aiyoub vanop de strafschopstip de gelijkmaker tegen de netten knallen. Ruststand 1-1

De tweede helft begon Lier weer zeer sterk en al na 3 minuten scoorde Attsoulis vanuit een ingestudeerde vrije trap 2 minuten later scoorde Aiyoub zijn tweede van de avond. Daarna controleerde Proost Lier de wedstrijd en zelfs toen de thuisploeg met vliegende doelman ging aantreden werd dat alles rustig opgevangen.

Verdiende overwinning voor Proost Lier, dat ook de laatste match van de heenronde nog graag winnend zou afsluiten en zo voeling houden met de top 5.